logo   flags
cine_suntemserviciiclientiechipacontact
cine suntem
 
 • Cine suntem | Presa

  Plus Media este mai mult decat o agentie de Relatii Publice. Rolul de interfata intre clientii nostri si public este amplificat de capacitatea noastra de a actiona ca o agentie full-service de consultanta si comunicare. Acest lucru inseamna ca acoperim intreaga gama de servicii de PR, de la consultanta strategica si pana la analiza media, la care se adauga servicii de online media, web design, precum si posibilitatea de realizare integrala a publicatiilor interne ale clientilor nostri.

 • In ultimii ani, Plus Media s-a impus si ca un organizator profesionist de targuri si expozitii si evenimente publice. CONDOMINIUM - Targul International de Apartamente si CREDIT EXPO - Targul de Credite, sunt doar doua dintre evenimentele organizate de Plus Media, impreuna cu partenerii sai, ambele fiind evenimente unice, in domeniul lor, pe piata romaneasca.

  Misiune
  Stim din experienta ca o companie, la fel ca si o persoana individuala, isi poate atinge obiectivele strategice si cele de business, intr-o maniera mult mai eficienta, daca dispun de o comunicare atent coordonata, continua si, mai ales, consistenta. Rezultatele obtinute pe temen lung au, in acest caz, fundamente mult mai solide. Daca aceasta este si abordarea companiei dumneavoastra, Plus Media este gata sa devina partenerul si ghidul dumneavoastra profesionist in lumea comunicarii.

  arrow Download prezentare companie

  arrow Click pentru vizualizarea albumului foto cu evenimente
parteneri
 
footer
member of member of member of agent for